Steeds meer werknemers én bedrijven beginnen in te zien dat het moeilijk wordt om mensen aan boord en uit de gezondheidszorg te houden. Het huidige arbeidsklimaat en de permanent evoluerende nood aan nieuwe kennis zorgen voor een nooit geziene uitval, een probleem voor werknemer én werkgever.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat beide groepen eerder voor een persoonlijke coaching kiezen, dan voor een aanvullende opleiding. Hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres. Ik begeleid werknemers en werkgevers in hun zoektocht naar een optimale job-tevredenheid. Van selectie van de optimale profielen, over loopbaanbegeleiding en coaching tot outplacement.  

Verder ben ik gespecialiseerd in het verscherpen van de algemene competenties van de werknemers en verhoog ik hun efficiëntie in het bedrijf, waardoor ze beter functioneren. Naast één-op-één begeleiding zet ik ook in op groepsopleiding en door middel van een doorgedreven communicatietraining reik ik de juiste tools aan om gericht te communiceren binnen de onderneming en daarbuiten.