Naast het begeleiden van werknemers, bedrijfsleiders en leidinggevenden, wil ik mijn coaching-vaardigheden ook inzetten voor individuele begeleiding van privé personen. Met mijn kennis kan ik mensen verder helpen met de volgende diensten;

  • Loopbaanbegeleiding
  • Burn-outbegeleiding
  • Limbic Coaching

Loopbaanbegeleiding

Deze individuele coaching helpt je bij de zoektocht naar job of richting waarin je jezelf volledig kan terugvinden en opnieuw gelukkig kan zijn.

Via specifieke oefeningen en technieken peilen we naar uw kennis, vaardigheden en wensen. Dit proces is belangrijk als hulpmiddel om te bepalen welke richting je precies uit wilt.

Na deze grondige analyse, stellen we samen een stappenplan op.

Burn-outbegeleiding

Voor mensen met een burn-out is het niet evident om hier op eigen kracht uit te geraken. Enkel rusten of een pauze nemen is niet de oplossing. Het is essentieel om de oorzaak te vinden en hiervoor oplossingen aan te reiken.

Ik begeleid wekelijks mensen met een burn-out. Voor elk van deze mensen heb ik een uitweg kunnen aanbieden, waardoor ze terug goed functioneren.

Limbic coaching

Recent hersenonderzoek toont aan dat onze keuzes en acties bepaald worden door ons ‘emotionele brein’, lang voordat ons rationele denken zich hiervan bewust is. Dit is de reden waarom veel mensen het moeilijk vinden om hun eigen voornemens om te zetten in gedragsverandering. 

De Palo Alto Limbic Coaching method neemt blokkades in het limbische system (het emotionele brein) weg. Door gebruik te maken van deze baanbrekende methode worden belemmerende emoties, patronen en herinneringen verwerkt. 

De Limbic coaching methode maakt het mogelijk om consistente resultaten te bereiken, zelfs al na enkele coachingsessies. Met deze methode zijn mensen in staat om hun hoogste potentieel te realiseren en goed voorbereid te zijn voor nieuwe uitdagingen. Hierdoor kunnen ze op een succesvolle wijze omgaan met angsten, stress of conflicten.

Toepassingen

  • Mensen met angsten overkomen beperkingen zoals vliegangst of angst voor medische ingrepen,
  • Mensen die hun levenskwaliteit willen verbeteren verhogen hun zelfvertrouwen, verliezen overtollig gewicht of leren om effectiever om te gaan met stress-triggers,
  • Bedrijfsleiders en professionals geven hun productiviteit een boost, verbeteren hun weerstand tegen stress en verhogen hun zelfvertrouwen,
  • Presentatoren, artiesten en acteurs overkomen hun plankenkoorts, verhogen hun creatief vermogen en leren om effectiever om te gaan met kritiek,
  • Atleten verhogen hun mentale kracht en krijgen toegang tot hun volle potentieel om op een constructieve manier om te gaan met tegenslagen, verlies en reacties van pers en publiek,
  • Studenten ontwikkelen werkzame leerstrategieën, zetten faalangst om in zelfvertrouwen en leren beter omgaan met tijdsdruk en verwachtingen van ouders en docenten.

Contacteer me voor meer informatie