Wim Guldentops,…

 “Bij deze wens ik u alvast te bedanken voor de inzet voor de selectie van de kandidaat vertegenwoordigers. Het was me bijzonder aangenaam met u samen te werken en ik heb toch wat bijgeleerd van u, inzake screenen van vertegenwoordigers. Ik vond de wederzijdse aanvulling en interactie heel goed tijdens de sollicitatiegesprekken. Hartelijke dank!”

Maarten Van den Eynde

Wij werken nu reeds een aantal jaren met Peter en kunnen steeds bij hem terecht voor coaching. Wij doen 3 à 4 x per jaar beroep op hem en aangezien hij de organisatie door en door kent, kan hij ook steeds gepast advies / coaching geven. Zowel ikzelf als de medewerkers op kantoor zijn zeer tevreden over zijn werkwijze. Zijn persoonlijke aanpak, ondersteund door wetenschappelijke analyses, wordt zeer geapprecieerd.

Aangezien Peter steeds vertrekt vanuit de eigenheid van onze organisatie is zijn advies dan ook dadelijk zeer gericht en doeltreffend. Hij leeft zich niet enkel in in de organisatie, maar ook in de medewerkers zelf. Ook de medewerkers weten dat ze steeds bij hem terecht kunnen voor advies / coaching.

Peter spreekt elke sollicitant alvorens deze aangeworven wordt. Door zijn advies zijn wij er van overtuigd dat wij steeds de juiste mensen selecteren (zowel op werkgebied als op interactie met de andere medewerkers)

Bij conflictsituaties op kantoor kan Peter (door zijn kennis van de onderneming) vaak het juiste advies geven om de situatie te ontmijnen.

Door de werkwijze van Peter is er een betere samenwerking op kantoor en bijgevolg ook een verbeterd rendement van de organisatie

Gianni Cairo, Praxair

“Ik heb mijn aanwerving bij Praxair altijd als zeer positief ervaren, vooral dankzij Peter, die een gestructureerd en gefaseerd trainingsplan voor iedereen heeft uitgewerkt. Daarnaast is hij ook een zeer goede coach met empathie en aandacht voor alle persoonlijke aspecten. Toen ik rechtstreeks aan hem rapporteerde, gaf hij ook ruimte en aandacht voor zelfontplooiing, hiervoor ben ik hem nog steeds erg dankbaar”.

Tommy,…

“De manier waarop ik bij AJZP ben aangeworven was voor mij nieuw. De nauwkeurigheid van de match tussen mijn profiel en de beschikbare functie en het oog voor detail dat Peter heeft in deze zaken was verbazingwekkend (en even schrikken in het begin). Ondertussen werk ik er enkele maanden en tot nu toe heb ik me het niet beklaagd. Zeker en vast een pluim voor Peter die vooraf wist dat het een goede match was. De erg professionele en toch vertrouwde aanpak van Peter lag mij wel, plus het feit dat Peter ook nadien nog even polste of alles naar wens is, is voor mijn de kers op de taart.”

Erwin Connaerts,…

“Voor mijn aanwerving bij BITSS als support engineer bij Praxair had ik niemand beter kunnen voorstellen dan Peter. Zijn zeer professionele en toch persoonlijke aanpak van de zaken heeft er toe geleid dat ik zeer goed ben terecht gekomen, met de juiste inzichten in mezelf en mijn toekomstige job.

Bedankt Peter voor alles wat je me hebt bijgebracht, het was een zeer aangenaam traject tot waar ik nu ben gekomen.”

Geert Catry,…

“Ik heb Peter leren kennen in een outplacement traject. De persoonlijke benadering die Peter vooropstelt, was voor mij ideaal. We hebben samen het traject opgesteld en bijgestuurd, wanneer gewenst. Dit resulteerde in een samenwerking die mijn verwachtingen overtrof, met heel wat goede en nuttige ervaringen, ideeën en input.”

Jan Vandenkerckhove,…

“Door een reorganisatie werd ik na meer dan 20 jaar trouwe dienst ontslagen. Na het ontslag ben ik bij Peter terecht gekomen voor mijn outplacement begeleiding. Peter heeft een zeer aangename en persoonlijke aanpak en past zijn programma aan afhankelijk van de noden van het moment. Hij coachte mij tijdens het volledige traject van de sollicitatie procedure, van het opstellen van mijn cv en sollicitatiebrieven, tot en met de contractbesprekingen op het einde. Ik heb veel steun gekregen van Peter en wil hem hiervoor uitdrukkelijk bedanken!”

Rita Verelst,…

“Op het moment dat ik dacht terug te kunnen gaan werken, na een periode van ziekte, werd ik ontslagen. Ik was boven de 50 en kreeg van mijn vorige werkgever het voorstel om bij Peter Morren outplacement te volgen.

Ze hebben hierbij een zeer goede keuze gemaakt. Ik ben heel dankbaar dat ze Peter hiervoor de opdracht hebben gegeven. Ik werd de hele periode zeer goed begeleid, op mijn eigen tempo en volledig aangepast aan mijn behoeften. Stap voor stap ging ik vooruit om uiteindelijk te staan waar ik nu sta en ik heb terug werk gevonden.

Zeker met mijn achtergrond was dat geen evident traject. Wat ik ook positief vind, was het feit dat ik altijd bij hem terecht kon, als ik vragen had. Ik hield Peter op de hoogte (meestal per mail) van de vorderingen die ik maakte, zodat hij steeds op gepaste manier kon reageren. Zijn raad heeft me altijd enorm geholpen.

Door dit outplacement heb ik de job gevonden die bij mij past. Ik ben er Peter ENORM DANKBAAR voor, voor alles wat hij voor mij gedaan heeft om me terug aan het werk te krijgen.”

Pascale Verhoeven,…

“Na een reorganisatie werd ik na 24 jaar dienst ontslagen. Na dit ontslag kreeg ik de kans om outplacement begeleiding te gaan volgen, zo kwam ik terecht bij Peter. Ik ben door Peter zeer goed geholpen bij mijn sollicitaties. Hij hielp me bij het opstellen van sollicitatiebrieven, cv en het voorbereiden van een sollicitatiegesprek.

Na 6 maanden heb ik terug een nieuwe job en ben ik Peter zeer dankbaar voor zijn goede begeleiding tijdens mijn outplacement.”

Myriam Sterckx,…

“Ik ben bij Peter terecht gekomen voor outplacement. De begeleiding die hij biedt is heel professioneel, maar vooral ook heel menselijk. Dankzij zijn grote mensenkennis werd het al snel duidelijk dat ik iets moest gaan doen waarbij ik mensen kon helpen. Hij heeft me op het spoor gezet van de opleiding tot orthopedagoog en me begeleid bij de voorbereidingen om toegelaten te worden tot de studies.

Ik ben intussen gestart met de opleiding en ben heel gelukkig met mijn keuze. En dat is iets wat Peter goed aanvoelt en inschat. In een maatschappij waar alles om geld draait, weet Peter een heel menselijke “touch” te brengen. Dank je Peter, voor je professionaliteit, je verfrissende kijk op personeelsbeleid en bovenal je menselijkheid.”

Peter Van Gestel,…

“Bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging, heeft Peter voor mij een belangrijke rol gespeeld door zijn professionele benadering, zijn persoonlijk advies en trainingen,…maar vooral door zijn inlevingsvermogen. Bedankt Peter!”

Katrien Meekers,…

“Toen ik zoek was naar een nieuwe job als administratief medewerker (klantendienst), heeft Peter mij uitgenodigd voor een gesprek bij de werkgever. Na talloze voorspelbare interviews bij interimkantoren en HR-managers, was dat gesprek een werkelijke verademing, voor een groot gedeelte met dank aan Peter. Hij was ook aanwezig bij dat gesprek dat heel aangenaam, doch ook grondig en professioneel is verlopen.

Het was allesbehalve een stereotiep, snel in elkaar gestoken sollicitatiegesprek. Ik werd respectvol en als een evenwaardige gesprekspartner behandeld, wat zeker niet altijd het geval is in het sollicitatiecircuit. Peter heeft een enorme mensen- en vakkennis die hij moeiteloos en met passie demonstreert met zijn sympathieke en empathische omgang. Hij doet zijn job vol overgave en met veel menselijkheid en inzicht. Ik ben hem uitermate dankbaar dat hij me in contact heeft gebracht met mijn nieuwe werkgever. Een aanrader!”

Annemie Geens,…

“Peter heeft mij geholpen bij de aanwerving van een bediende. Dat ging heel vlot, ook voor de kandidaat. Door zijn coaching pakket zijn onze bedrijfsresultaten sterk verbeterd. Alsook de samenwerking onder de collega’s en hun job satisfaction. Bedankt Peter!”

Sonja Geens,…

“Via vrienden werd Peter mij voorgesteld als de man die ik nodig had. Ik was al geruime tijd op zoek naar een extra medewerker en na een eerste kennismakingsgesprek maakte Peter een frisse vacature op. Snel hierop kwamen de reacties van de sollicitanten die door Peter één voor één gescreend werden. Hij maakte een beknopte samenvatting en samen vonden we de geschikte persoon. Daarna werd nog voor iedereen een functieomschrijving opgemaakt, zodat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt. Duidelijke afspraken maken een vlotte samenwerking mogelijk. Dank u Peter.”